Klanten over product
Dit product heeft3 reviews
Overall beoordeling
67.0%5 stars
0.0%4 stars
33.0%3 stars
0.0%2 stars
0.0%1 stars
Winkelwagen

Reviews

overall 3 reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?

score (3) Reviewer G van der Weerd Posted 16:02, Jul 27, 2020
geen 100% zekerheid
we hebben het apparaat reeds geruime tijd Een enkele keer gebeurt het dat de zekering van de camping eruit vliegt Met name als op de voorgaande camping bv 10 amp mogelijk is en de volgende camping 6 amp en er zijn enkele verbruikers die een wat hogere piekstroom gebruiken bij het aansluiten. Automatische terugval begrenzing na uitval of loskoppelen naar 5 amp zou mi een verbetering zijn
score (5) Reviewer Gerrit Posted 10:00, Sep 21, 2017
Prima hulpmiddel.
Wij gebruiken dit apparaatje nu al 4 jaar en zijn er zeer tevreden over. Je moet alleen opletten bij campings met een verouderd net, waar je niet altijd het volle amperage krijgt (dus bijvoorbeeld geen 6 ampere maar 5) waardoor je er sneller uitvliegt. In zo'n geval dus je EnergyMaster wat lager instellen.
score (5) Reviewer Toon Driessen Posted 01:19, Nov 16, 2015
Fuse Protector
Ik heb de fuse protector met aardlek en 15 amp. zekering automaat nu enkele jaren in bezit en het is een zeer goed werkend geheel. Nog nooit is een externe zekering door gegaan. Ook hebben wij een zwaar onweer meegemaakt waarbij de bliksem in een nabije mast sloeg. Alle omvormers in de ons omringende caravans waren kapot maar de fuse protector schakelde af en starte daarna gewoon weer op.
Het bedienen van de protector werkt zeer éénvoudig instellen op het maximale amperage is voldoende en het apparaat doet de rest. Ik raad hem iedereen aan!