Winkelwagen
  • Voor de doe-het-zelver
  • Energiebesparend
  • Informatie en advies

Douche wtw

Wilt u een douche warmteterugwinning (wtw) in huis halen, met de aankoop van een douchewarmtewisselaar of douchegoot warmtewisselaar? Dan bent u bij De Groene-Energiewinkel aan het juiste adres, zeker als u een goede doe-het-zelver bent. In onze webwinkel vindt u materialen voor energie- en waterbesparing en producten waarmee u zelf duurzame energie kunt opwekken. Onze online winkel is volledig gericht op de doe-het-zelver die graag zelf een systeem in huis wil installeren om zo energie en water te besparen. En daarbij voorzien wij u natuurlijk ook van de benodigde informatie.

Douche warmteterugwinning (wtw) met behulp van een douchewarmtewisselaar of douchegootwarmtewisselaar

Bij douche warmteterugwinning, ook wel bekend als douche wtw, haalt u warmte uit wegstromend douchewater. Dit douchewater krijgt nog een functie, nadat het via het putje wegstroomt. Het warmt namelijk het koude leidingwater op, via de mengkraan, de combiketel of de boiler. Hierdoor hoeft de ketel minder hard te werken en op deze manier bespaart u dus energie. Voor het terugwinnen van warmte uit gebruikt douchewater is een douchwarmtewisselaar of een douchegoot warmtewisselaar nodig. Via systemen als deze stromen zowel warm en koud water, maar wel gescheiden en in tegengestelde richting van elkaar. Het koude water neemt daardoor veel warmte op. Rioolwater komt overigens niet in contact met drinkwater. Het gebruik van een douchewarmtewisselaar of een douchegoot warmtewisselaar doet u dus met een gerust hart.

Waarom een douchewarmtewisselaar of douchegootwarmtewisselaar online kopen?

De Groene-Energiewinkel is ontstaan vanuit het gemis op de Nederlandse markt. In tegenstelling tot in andere Europese landen, bestond er in Nederland nog geen webshop die zich richt op de verkoop van materialen voor energie- en waterbesparing of voor het opwekken van energie aan de doe-het-zelver. Bovendien ontbrak ook de benodigde informatie met betrekking tot het zelf installeren van systemen. Daarom werd De Groene-Energiewinkel in 2008 opgericht. In onze webwinkel vindt u enkel producten die wij zelf begrijpen. Immers, wij moeten onze klanten wel kunnen uitleggen hoe onze artikelen werken. Want De Groene-Energiewinkel is niet zomaar een webwinkel. Voor het geven van advies blijven wij namelijk bereikbaar!

Geen internetwinkel zoals de meeste internetwinkels

De Groene-Energiewinkel is dus geen internetwinkel zoals de meeste internetwinkels zijn. Heeft u interesse in douche warmteterugwinning (wtw) en wilt daarvoor de benodigde materialen aanschaffen? Als u al precies weet welke materialen u moet aanschaffen, dan kunt u deze direct via onze webshop bestellen. Wij bieden ook de mogelijkheid is eerst een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen over een bepaald product? Dan kunt telefonisch contact met ons opnemen, voor het verkrijgen van meer informatie en advies. Indien gewenst kunnen wij ook een afspraak met u maken, zodat wij een degelijke uitleg bij onze producten kunnen geven. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0162 - 470 461.

Andere bezoekers bekeken ook:
Vandaalbestendige Douchekop | Waterbesparende Douche | Heatpipes