Winkelwagen
 

Douche warmtewisselaar, 127cm hoog, rendement 52,7% LEES MEER INFO
Korte Douche warmtewisselaar om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen. Bespaar 52,7% op warmwaterkosten tijdens het douchen!
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-12. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche warmtewisselaar, 127cm hoog, complete set, rendement 52,7% LEES MEER INFO
Korte Douche warmtewisselaar om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen, inclusief de montage- en aansluitset.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-12 complete set. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche warmtewisselaar, 168cm hoog, rendement 60,1% LEES MEER INFO
Korte Douche warmtewisselaar om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen. Bespaar 60,1% op warmwaterkosten tijdens het douchen!
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-16. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche warmtewisselaar, 168cm hoog, complete set, rendement 60,1% LEES MEER INFO
Korte Douche warmtewisselaar om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen, inclusief de montage- en aansluitset.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-16 complete set. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche afvoer warmtewisselaar, 210cm hoog, rendement 64,6% LEES MEER INFO
De standaard douche warmtewisselaar om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen. Bespaar tot 64,6% op de warmwaterkosten tijdens het douchen!
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche afvoer warmtewisselaar, 210cm hoog, complete set, rendement 64,6% LEES MEER INFO
De standaard douche warmtewisselaar om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen, inclusief de montage- en aansluitset.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21 complete set. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Montage- en aansluitset voor enkele douche afvoer warmtewisselaar LEES MEER INFO
Montage- en aansluitset voor douche afvoer warmtewisselaar om deze op de juiste manier te installeren.
Douche wtw-montage/aansluitset voor Showersave QB1-12-16-21

Douche afvoer warmtewisselaar, 210cm hoog met Cycloon, rendement 65,6% LEES MEER INFO
Douche warmtewisselaar met Cycloon om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen. Bespaar tot 65,6% op de warmwaterkosten tijdens het douchen!
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21C Cycloon. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche warmtewisselaar, 210cm hoog met Cycloon, complete set, rendement 65,6% LEES MEER INFO
Douche warmtewisselaar met Cycloon om warmte uit het afvoerwater van de douche terug te winnen, inclusief de montage- en aansluitset.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21C Cycloon complete set. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Montage- en aansluitset voor douche afvoer warmtewisselaar met Cycloon LEES MEER INFO
Montage- en aansluitset voor douche afvoer warmtewisselaar met Cycloon om deze op de juiste manier te installeren.
Douche wtw-montage/aansluitset voor Showersave QB1-21C Cycloon

Losse Cycloon voor een QB1-12, QB1-16 of QB1-21 douche warmtewisselaar LEES MEER INFO
Losse Cycloon voor een QB1-12, QB1-16 of QB1-21 douche warmtewisselaar. Zorgt voor een optimale watercirculatie in de douche-wtw.
Douche wtw-Cycloon voor QB1-12-16-21

Douche afvoer warmtewisselaar, 2100mm hoog, dubbel voor stortdouches, rendement 70,4%
Douche wtw dubbel uitgevoerd voor stortdouches/ meerdere douches tegelijk tot ca. 40L/min. om tot 70,4% van de warmte uit het afvoerwater terug te winnen.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21D. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche warmtewisselaar, 2100mm hoog, dubbel voor stortdouches, complete set, rendement 70,4%
Douche wtw dubbel uitgevoerd voor stortdouches/ meerdere douches tegelijk tot ca. 40L/min. om tot 70,4% van de warmte uit het afvoerwater terug te winnen.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21D complete set. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche afvoer warmtewisselaar, 2100mm hoog, dubbel voor stortdouches, High Efficiency, rendement 73,2%
Douche wtw dubbel uitgevoerd voor stortdouches/ meerdere douches tegelijk tot ca. 40L/min. om tot 73,2% van de warmte uit het afvoerwater terug te winnen.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21D-HE. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douche warmtewisselaar, 2100mm hoog, dubbel voor stortdouches, complete set, High Efficiency, rendement 73,2%
Douche wtw dubbel uitgevoerd voor stortdouches/ meerdere douches tegelijk tot ca. 40L/min. om tot 73,2% van de warmte uit het afvoerwater terug te winnen.
Douche warmtewisselaar Showersave QB1-21D-HE complete set. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Aansluitset voor de QB1-21D en QB1-21D-HE dubbele douche afvoer warmtewisselaars LEES MEER INFO
Aansluitset om de Douchewater wtw aan te sluiten zoals voorgeschreven. Levering alleen in combinatie met een douche-wtw.
Douche wtw-aansluitset voor de Showersave QB1-21D en QB1-21D-HE

Toeslag voor de verzendkosten van een Q-Blue Showersave douche-wtw naar België
Toeslag voor de verzendkosten van een Q-Blue Showersave douche-wtw naar België
Douche-wtw Q-Blue Showersave toeslag verzendkosten België

Douchegoot warmtewisselaar, 9cm hoog voor montage tegen de wand, rendement 26,9%
Joulia (zwitsers) douchegoot warmtewisselaar met 3 pijpen, 9cm hoog voor montage tegen de wand, rendement 26,9%
Douchegoot warmtewisselaar Joulia inclusief geborsteld rvs rooster, 9cm hoog, wandmodel. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douchegoot warmtewisselaar, 9cm hoog voor vrijstaande montage (niet tegen de wand), rendement 26,9%
Joulia (zwitsers) douchegoot warmtewisselaar met 3 pijpen, 9cm hoog voor vrijstaande montage (niet tegen de wand), rendement 26,9%
Douchegoot warmtewisselaar Joulia inclusief geborsteld rvs rooster, 9cm hoog, vrijstaand model. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!

Douchegoot warmtewisselaar, 12cm hoog voor montage tegen de wand, rendement 38,2%
Joulia (zwitsers) douchegoot warmtewisselaar met 5 pijpen, 12cm hoog voor montage tegen de wand, rendement 38,2%
Douchegoot warmtewisselaar Joulia inclusief geborsteld rvs rooster, 12cm hoog, wandmodel. Geef de gewenste leverdatum op bij "opmerking" op de volgende pagina, zie de "meer info" pagina bij het product!
shop powered by myShop.com