Winkelwagen

Reviews

overall 4 reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?

score (5) Reviewer H van Nes Posted 12:42, Mar 09, 2021
Zonnepanelen oppervlak echt vergroten.
Op mijn dak (2 onder 1 kap) kan ik nu echt veel panelen (18 stuks) kwijt door deze ventilatiekap. Hij is zeer plat aan te brengen tussen mijn dakpannen. Hier krijg je het juiste advies, dit is een goed bedrijf.
score (5) Reviewer Warner Hartsuiker Posted 11:21, Nov 26, 2019
verlaagde ventilatie dakdoorvoer
onlangs een verlaagde ventilatie dakdoorvoer gekocht ivm het plaatsen van zonnepanelen. Een pijp van de mech. ventilatie zat op een plaats waar ik ook een zonnepaneel kan leggen. De oude pijp er uitgehaald en de nieuwe pan geplaatst. Allemaal zo gedaan.Aan de binnenkan iets ruimte gemaakt voor de aansluiting van de buis naar de mech.ventilatie en alles zit prima.De zonnepanelen kunnen nu geplaatst en nu passen er ook nog meer op. Goede oplossing. Dit bedrijf levert dus eerste klas spullen en ook nog snel.
score (5) Reviewer P. Alderliesten Posted 15:48, Nov 03, 2018
Heel snel.
Gistermorgen een bestelling voor een ventilatiedakpan met een binnen aansluiting voor de dak doorvoer besteld en vandaag al keurig thuis bezorgd.
score (5) Reviewer andre neels Posted 22:51, Aug 01, 2018
mooi product, stevige constructie, vlot geleverd.
Deze vlakke doorvoer voelt stevig aan, goede kwaliteit. Ik moet hem nog plaatsen, maar door de flexibele 'flappen' aan de zijkanten, zal hij mooi aansluiten op de dakpannen. De aparte te bestellen adapter past perfect.
Levering door groene-energiewinkel netjes uitgevoerd. Van de bestelde artikelen zat er 1 niet in de doos, maar nog op de dag van levering kreeg ik een mailtje dat ze 1 artikel zouden nazenden per post. Goede communicatie, goede service!