Winkelwagen

Routebeschrijving & Plattegrond

De Groene-Energiewinkel b.v. is gevestigd in het centrum van Oosterhout (NB), zo'n 10 km boven Breda langs de A27 (Utrecht-Breda) en dichtbij de A16, A59 en A58.

Let op:
Wij hebben géén winkel met een showroom waar u producten kunt komen kopen en u kunt bestellingen ook niet komen afhalen!

Indien u met behulp van een navigatiesysteem naar ons adres in de Kloosterstraat rijdt dan kan het zijn dat uw navigatiesysteem niet herkent dat de straat voor een deel eenrichtingsverkeer is vanaf de Keiweg naar de Zandheuvel. Let dus goed op de verkeersborden!

De Kloosterstraat ligt in het gebied waarvoor een gemeentelijk parkeerbeleid geldt. Dat betekent dat u of een parkeervergunning dient te hebben of u dient een een parkeer app op uw telefoon te gebruiken. Het beleid is de afgelopen jaren al zo vaak gewijzigd dat het ook voor bewoners amper is bij te houden en in sommige straten betaald u per minuut en in andere straten altijd minimaal het dagtarief. Het beste kunt u dat in een parkeerapp vooraf controleren.

Indien u bij ons magazijn moet zijn dan moet u eigenlijk in een andere straat (De Burcht) zijn. Aangezien we daar geen huisnummer hebben is dat lastig uit te leggen dus u kunt beter eerst langs de Kloosterstraat 25A komen en even aanbellen zonder te parkeren.

Om een uitgebreide routebeschrijving met kaarten te downloaden klik op: