Winkelwagen

Verzenden

In principe worden alle artikelen uit onze webshop verzonden naar uw adres. Er zijn uitzonderingen maar dan staat dat bij dat artikel vermeld op de "meer info" pagina. Tot 30 kg verzenden wij normaal gesproken met PostNL. De grotere en/of zwaardere artikelen zoals warmtepompen, zonnepanelen, montagesystemen (rails), zonnecollectoren, boilers en buffervaten etc. laten wij meestal rechtstreeks vanuit de fabrikant naar uw adres leveren en dan zijn de verzendkosten inbegrepen. Dat geldt wel alleen voor verzending naar het vasteland en niet voor de (wadden)eilanden, neem daarvoor vooraf kontakt op voor de eventuele verzendmogelijkheden en kosten! Levering naar België is voor de meeste producten ook mogelijk met soms een kleine toeslag. De Panasonic warmtepompen en de rvs boilers van De Jong Gorredijk worden alleen binnen Nederland geleverd! Bij installatie van een Panasonic warmtepomp buiten Nederland geven wij géén garantie of support.

Waarom verzendkosten en geen "gratis" verzending?

De reden dat wij wel verzendkosten rekenen is heel eenvoudig. Wij versturen de meeste pakketten met PostNL en die doen dat niet gratis dus deze kosten moeten door iemand worden betaald. Veel webshops rekenen deze kosten door als een opslag in de verkoopprijs van hun producten en wanneer u één wat duurder product koopt is daar niets mis mee. Wij kunnen natuurlijk ook onze producten wat duurder maken en doen alsof we geen verzendkosten rekenen maar veel van onze klanten kopen meerdere producten tegelijk (zeker bij de installatiematerialen) en betalen dan meerdere keren de verzendkosten. Dat vinden wij niet eerlijk en wij zijn liever open over deze kosten door ze apart door te berekenen. Uiteindelijk bent u als klant daardoor goedkoper uit. Verzendkosten bestaan niet alleen uit de portikosten van PostNL. De verpakking, het adreslabel, het inpakken zelf en het wegbrengen naar het PostNL Business Point zijn ook niet gratis en vallen daar ook onder.

Verzending binnen Nederland

Brievenbuspost
Enkele artikelen in ons bestand zijn zo klein dat er een of enkele van in een envelop of plat doosje passen en als brievenbuspakketje kunnen worden verstuurd. Bij duurdere producten rekenen we dan het goedkopere brievenbuspakje tarief maar bij minder dure producten berekenen wij het normale pakket tarief zodat we nog iets over houden aan de bestelling.
De verzendduur is meestal 1-2 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie. Wij verzenden geen bestellingen in een envelop met alleen postzegels omdat er dan geen track&trace mogelijk is.

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 30 kg bedragen € 6,95
De verzendduur is meestal 1-2 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Bij orders van € 250,- of hoger en maximaal 30 kg berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland!

Verzending van complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen worden in principe franco huis geleverd mits op het vasteland van Nederland. Levering op de eilanden is op aanvraag mogelijk tegen een meerprijs.

Verzending naar België, Duitsland of Luxemburg

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 30 kg bedragen € 10,00
De verzendduur is meestal 2-3 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Bij orders van € 250,- of hoger en maximaal 30 kg berekenen wij geen verzendkosten naar België, Duitsland  of Luxemburg!

Complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen kunnen eventueel voor de vermelde prijzen worden afgehaald bij ons magazijn in Oosterhout NB. Levering in België of Luxemburg is op aanvraag mogelijk maar dan kan een (kleine) meerprijs gelden (afhankelijk van het produkt en land). Levering naar Duitsland is vanwege de btw-wetgeving in de meeste  gevallen niet mogelijk, neem daarvoor altijd vooraf contact op.

Verzending naar Denemarken, Frankrijk of Oostenrijk

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL of DPD als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 23 kg bedragen € 17,50

Bij orders van € 350,- of hoger en maximaal 23 kg berekenen wij geen verzendkosten naar Denemarken, Frankrijk of Oostenrijk.

Complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen kunnen voor de vermelde prijzen worden afgehaald bij ons magazijn in Oosterhout NB. Of levering naar uw locatie mogelijk is dient per geval apart te worden opgevraagd.

Verzendmogelijkheden en kosten bij meer dan 30 kg in Nederland of naar andere landen alleen op aanvraag!