Winkelwagen

Verzenden of afhalen

In principe worden ale artikelen uit onze webshop verzonden naar uw adres en zijn de verzendkosten binnen Nederland inbegrepen. Er zijn uitzonderingen maar dan staat dat bij dat artikel vermeld op de "meer info" pagina. Tot 30 kg verzenden wij normaal gesproken met PostNL. De grotere en/of zwaardere artikelen zoals zonnepanelen, montagesystemen (rails), zonnecollectoren, boilers en bufervaten etc. laten wij meestal rechtstreeks vanuit de fabrikant naar uw adres leveren en ook dan zijn de verzendkosten inbegrepen. Dat geldt wel alleen voor verzending naar het vasteland en niet voor de (wadden)eilanden, neem daarvoor vooraf kontakt op voor de eventuele verzendmogelijkheden en kosten!

Waarom verzendkosten en geen "gratis" verzending?

De reden dat wij wel verzendkosten rekenen is heel eenvoudig. Wij versturen de meeste pakketten met PostNL en die doen dat helaas niet gratis. Deze kosten moeten uiteraard door iemand betaald worden. Veel webshops rekenen deze kosten door als een opslag in de verkoopprijs van hun producten en wanneer u één wat duurder product koopt is daar niets mis mee. Wij kunnen natuurlijk ook onze producten wat duurder maken en doen alsof we geen verzendkosten rekenen maar veel van onze klanten kopen meerdere producten tegelijk (zeker bij de installatiematerialen) en betalen dan meerdere keren de verzendkosten. Dat vinden wij niet eerlijk en wij zijn liever open over deze kosten door ze apart door te berekenen. Uiteindelijk bent u als klant daardoor goedkoper uit.

Verzending binnen Nederland

Brievenbuspost
Enkele artikelen in ons bestand zijn zo klein dat er een of enkele van in een envelop passen en als brievenbuspakketje kunnen worden verstuurd.
Als uw bestelling geheel in een envelop past dan wordt er voor de administratie, verpakking en verzendkosten slechts € 4,75 berekend. De verzendduur is meestal 1-2 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 30 kg bedragen € 6,95
De verzendduur is meestal 1-2 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Bij orders van € 250,- of hoger en maximaal 30 kg berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland!

Verzending van complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen worden in principe franco huis geleverd mits op het vasteland van Nederland. Levering op de eilanden is op aanvraag mogelijk tegen een meerprijs.

Verzending naar België, Duitsland of Luxemburg

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 30 kg bedragen € 10,00
De verzendduur is meestal 2-3 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Bij orders van € 250,- of hoger en maximaal 30 kg berekenen wij geen verzendkosten naar België, Duitsland  of Luxemburg!

Complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen kunnen eventueel voor de vermelde prijzen worden afgehaald bij ons magazijn in Oosterhout NB. Levering in België, Duitsland of Luxemburg is op aanvraag mogelijk maar dan kan een (kleine) meerprijs gelden (afhankelijk van het produkt en land).

Verzending naar Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittanië of Oostenrijk

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL of DPD als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 23 kg bedragen € 17,50

Bij orders van € 350,- of hoger en maximaal 23 kg berekenen wij geen verzendkosten naar Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittanië of Oostenrijk.

Complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen kunnen voor de vermelde prijzen worden afgehaald bij ons magazijn in Oosterhout NB. Of levering naar uw locatie mogelijk is dient per geval apart te worden opgevraagd.

Verzendmogelijkheden en kosten bij meer dan 30 kg in Nederland of naar andere landen alleen op aanvraag!

Afhalen

Wij hebben géén afhaalbalie en zijn ook niet ingesteld op afhalen, in principe worden alle bestellingen verstuurd!

Afhalen van bestellingen kan dan ook alleen in speciale gevallen maar zeker de grotere systemen zoals zonneboilers, zonnepanelen/pv-systemen, warmtepompen etc laten wij altijd rechtstreeks bij u afleveren omdat wij daar in ons magazijn niet goed voor zijn uitgerust.
Afhalen kan alleen na telefonische afspraak in ons magazijn in Oosterhout NB.