Winkelwagen

Verzenden of afhalen

Bij de grotere en/of zwaardere artikelen zoals zonnepanelen, montagesystemen (rails), zonnecollectoren, boilers etc zijn de verzendkosten bij kleine aantallen niet inbegrepen en is verzending ook niet altijd mogelijk. Neem vooraf kontakt op voor de eventuele verzendmogelijkheden en kosten! Helaas kunnen wij bij deze produkten de verzendmogelijkheden in de webshop niet blokkeren maar deze opties zijn niet geldig indien op de "Meer info" pagina bij dat artikel is vermeld dat het een afhaal artikel betreft. Bij complete zonneboiler- of pv-systemen zijn de verzendkosten binnen Nederland wel inbegrepen (exclusief de eilanden).

Afgezien van de grotere producten waarbij staat vermeld dat we ze in principe niet versturen worden alle andere producten normaal gesproken verzonden met PostNL. In bijzondere gevallen kan het zijn dat we een andere vervoerder gebruiken.

Verzending binnen Nederland

Brievenbuspost
Enkele artikelen in ons bestand zijn zo klein dat er een of enkele van in een envelop passen en als brievenbuspakketje kunnen worden verstuurd.
Als uw bestelling geheel in een envelop past dan wordt er voor de administratie, verpakking en verzendkosten slechts € 4,75 berekend. De verzendduur is meestal 1-2 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 30 kg bedragen € 6,95
De verzendduur is meestal 1-2 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Bij orders van € 250,- of hoger en maximaal 30 kg berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland!

Verzending van complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen worden in principe franco huis geleverd mits op het vasteland van Nederland. Levering op de eilanden is op aanvraag mogelijk tegen een meerprijs.

Verzending naar België, Duitsland of Luxemburg

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 23 kg bedragen € 10,00
De verzendduur is meestal 2-3 werkdagen en u ontvangt een email met track&trace informatie.

Bij orders van € 250,- of hoger en maximaal 23 kg berekenen wij geen verzendkosten naar België, Duitsland  of Luxemburg!

Complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen kunnen eventueel voor de vermelde prijzen worden afgehaald bij ons magazijn in Oosterhout NB. Levering in België, Duitsland of Luxemburg is op aanvraag mogelijk tegen een meerprijs (afhankelijk van het produkt en land).

Verzending naar Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittanië of Oostenrijk

Pakketpost
Bestellingen die niet in een envelop passen worden met PostNL of DPD als pakket verstuurd, de verzendkosten tot 23 kg bedragen € 17,50

Bij orders van € 350,- of hoger en maximaal 23 kg berekenen wij geen verzendkosten naar Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittanië of Oostenrijk.

Complete zonnepaneel- of zonneboiler-systemen
Complete systemen kunnen voor de vermelde prijzen worden afgehaald bij ons magazijn in Oosterhout NB. Of levering naar uw locatie mogelijk is dient per geval apart te worden opgevraagd.

Verzendmogelijkheden en kosten bij meer dan 30 kg in Nederland of naar andere landen alleen op aanvraag!

Afhalen

Wij hebben géén afhaalbalie en in principe worden alle bestellingen verstuurd!

Afhalen van bestellingen kan in incidentele gevallen maar zeker de grotere systemen zoals zonneboilers, zonnepanelen/pv-systemen, warmtepompen etc laten wij rechtstreeks bij u afleveren omdat wij daar in ons magazijn niet goed voor zijn uitgerust.
Afhalen kan alleen na telefonische afspraak in ons magazijn in Oosterhout NB.

Bij afhalen is pinbetaling mogelijk, in principe accepteren wij geen kontant geld!