Winkelwagen
  • Voor de doe-het-zelver
  • Energiebesparend
  • Informatie en advies

Zonnepanelen zelf installeren

Wilt u zonnepanelen met autonoom pv systeem bestellen via een webshop en wilt u deze het liefst zelf installeren? Dan is het verstandig om deze aan te schaffen bij een online winkel die zich specifiek richt op de doe-het-zelver. Denk bijvoorbeeld aan De Groene-Energiewinkel. Wij verkopen materialen die u helpen water en energie te besparen of zelf energie op te wekken en voorzien de doe-het-zelver van de benodigde informatie om het desbetreffende systeem te installeren. Wilt u zelf zonnepanelen installeren? Geen probleem, wij voorzien u van de materialen en de informatie die u nodig heeft.

Zonnepanelen met autonoom pv systeem die u zelf kunt installeren verkrijgbaar via een webshop

De Groene-Energiewinkel is in 2008 ontstaan vanuit een gemis op de Nederlandse markt. Tot de oprichting van De Groene-Energiewinkel bestond er geen webshop waar de doe-het-zelver terecht kon voor materialen voor water- en energiebesparing en er was weinig informatie beschikbaar over hoe je zelf systemen als zonnepanelen kunt installeren. De Groene-Energiewinkel heeft dit gat opgevuld. In onze webshop vindt u alles wat u eventueel nodig heeft voor het besparen van water en energie binnen uw eigen huishouden. Denk bijvoorbeeld aan waterbesparende douchekoppen, isolatiematerialen of zonnepanelen. Wij bewijzen dat water en energie besparen helemaal niet moeilijk is. Zeker niet als er een webshop is die u daarbij helpt. Want De Groene-Energiewinkel is meer dan zomaar, één van de vele, internetwinkels. Ons bedrijf is ook een dienstverlener. Onze klanten kunnen bij ons namelijk ook terecht voor informatie over onze producten en deskundig advies. Koopt u via onze webshop bijvoorbeeld zonnepanelen met autonoom pv systeem, dan weet u dat u te allen tijde bij ons terecht kunt voor hulp wanneer u er tijdens het zelf installeren niet uitkomt.

Zonnepanelen met autonoom pv systeem: hoe en wat?

Zonnepanelen met autonoom pv systeem komen niet zo vaak voor in Nederland, maar dat betekent niet dat het niet handig kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan wanneer een aansluiting op een elektriciteitsnetwerk niet mogelijk is. Zonnepanelen met autonoom pv systeem is namelijk onafhankelijk van een bestaand elektriciteitsnetwerk. Dit systeem heet ook niet voor niets ‘standalone’. De stroom die dankzij de zon wordt opgewekt wordt opgeslagen in accu’s, waar het blijft tot het gebruikt wordt. Zonnepanelen met autonoom pv systeem komen niet zo vaak voor in Nederlandse huishoudens, vanwege de wisselende seizoenen. Een normaal huishouden zou met een pv systeem toch nog vaak van gewone elektriciteit gebruik moeten maken. Echter, zonnepanelen met autonoom pv systeem zijn wel heel handig voor het opwekken van zonne-energie voor vakantiewoningen en stallen bijvoorbeeld.

Bestel uw zonnepanelen via onze webshop

Zonnepanelen bestellen doet u dus via de webshop van De Groene-Energiewinkel. Wij zien uw bestelling graag tegemoet! Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust even contact met ons op, door te bellen naar 0162 - 470 461. Wij helpen u graag!

Andere bezoekers bekeken ook:
Houtkachel cv aansluiting | Douche wtw | Vandaalbestendige douchekop